هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

گفتگو با مدیر عامل سازمان آتش نشانی مشهد درباره حوادث نیمه نخست سال ۱۴۰۳| روی مشهد سرخ نیست

  • کد خبر: ۲۹۵۰۴۹
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴
گفتگو با مدیر عامل سازمان آتش نشانی مشهد درباره حوادث نیمه نخست سال ۱۴۰۳| روی مشهد سرخ نیست
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد گفت: تا پایان بهار امسال در مجموع همکاران من در ایستگاه‌های مختلف شهر برای خاموش کردن ۱۷۵۰ حریق اعزام شدند و در طول تابستان امسال ۲ هزار‌و‌۳۵۶ مورد عملیات اطفای حریق داشتیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در چشم‌بر‌هم‌زدنی شش ماه از سال گذشت و تنها چند روز بیشتر از پایان اولین‌ماه فصل پاییز باقی نمانده است. در طول ماه‌هایی که گذشت هزاران نفر از مشهدی‌ها در مناطق مختلف شهر درگیر حوادثی از جمله آتش‌سوزی، سوانح، محبوسی در آسانسور، گازگرفتگی، ریزش آوار و‌... شدند. اما این افراد هرگز هنگام بروز حوادث تنها نماندند و آتش‌نشانان به یاری آنها رفتند. از ابتدای سال آتش‌سوزی در برخی از مناطق شهری همچون منطقه ثامن، یک و ۴ نسبت به سایر نقاط کمتر بود و برخی مناطق مانند ۲، ۳ و حاشیه شهر در صدر آتش‌سوزی‌ها بودند. مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی در گفتگو با خبرنگار ما ضمن هشدار درباره افزایش احتمالی گازگرفتگی‌ها در فصل پاییز و زمستان، وضعیت حوادث بهار و تابستان امسال را تشریح کرد.

آتش، مهمان نوروزی

معمولا در روز‌های تعطیل، آمار تماس‌ها با سازمان آتش‌نشانی به‌شکل درخورتوجهی کاهش پیدا می‌کند، اما برخلاف معمول در نخستین روز امسال آتش‌نشانان مشهدی لحظاتی پس از آغاز سال نو، در‌حالی‌که شهروندان دور سفره هفت‌سین مشغول خواندن دعای سال نو بودند، برای اطفای حریق یک واحد مسکونی در منطقه صیاد شیرازی اعزام شدند. مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد با یادآوری این عملیات می‌گوید: بدون شک یکی از بهترین عملیات‌های آتش‌نشانی مشهد در تعطیلات عید رقم خورد. 

در دومین روز از سال همکاران من در بوستان غدیر هنگام گشت‌زنی متوجه روشن بودن پیک‌نیک درون یک چادر مسافرتی شدند و هرچه افراد درون چادر را صدا زدند، کسی جواب نداد؛ در این شرایط آنها وارد چادر شدند و چهار زائری را که به‌دلیل انتشار گاز منوکسید‌کربن از پیک‌نیک روشن بیهوش شده بودند، نجات دادند. تنها سه روز بعد در شرایطی که مشهد میزبان میلیون‌ها زائر بود، یکی از مجموعه‌های اقامتی بزرگ در خیابان سرشور طعمه حریق شد که هفده زائر ایرانی و خارجی از جمله یک نوزاد و چند کودک محبوس شدند. با وجود ترافیک شدید آتش‌نشانان ایستگاه‌۳۲ خود را به محل حادثه رساندند و با تخلیه زائران محبوس، جان هفده نفر را نجات دادند.

منطقه ۲ در صدر حوادث

حمیدرضا کافی‌نیا با اشاره به عملیات‌های دیگر این سازمان در فصل بهار ادامه می‌دهد: تا پایان بهار امسال در مجموع همکاران من در ایستگاه‌های مختلف شهر برای خاموش کردن ۱۷۵۰ حریق اعزام شدند که این تعداد در مقایسه با سال قبل که ۲ هزارو ۱۲۰ عملیات بود، اندکی کاهش پیدا کرد. در سه ماه نخست سال ۵۱۳ آتش‌سوزی در واحد‌های مسکونی و ۳۸۷ مورد حریق در انبار‌های ضایعات، محل انباشت زباله و وسایل نقلیه رخ داده است.

وی می‌افزاید: البته در این فصل اگرچه ما شاهد کاهش عملیات‌های اطفای حریق بودیم، اعزام نیرو‌های آتش‌نشانی برای عملیات‌های امداد و نجات اندکی افزایش داشت. در طول بهار نزدیک به ۲ هزار عملیات امداد و نجات در شهر انجام شد که ۱۱۱۲‌مورد مربوط به آسانسور بود.

کافی‌نیا در‌خصوص دیگر‌حوادث شایع در سه ماه ابتدایی سال می‌گوید: آمار‌های حوادث رخ‌داده به ما نشان می‌دهد در مجموع حریق در بهار امسال ۱۷.۵‌درصد کاهش و عملیات‌های مرتبط با امداد و نجات ۹‌درصد افزایش داشت. بیشترین حوادث ما نیز در طول سه ماه نخست سال در منطقه ۲ شهرداری مشهد رخ داده که البته با‌توجه‌به وسعت آن قابل درک است.

رشد چشمگیر عملیات‌های امداد و نجات

در طول تابستان آتش‌سوزی‌های متعددی در واحد‌های مسکونی، انبار‌های ضایعات، کارگاه‌های تولیدی و... رخ داد، اما بازهم آمار‌ها نشان می‌دهد که نسبت به سال قبل دست‌کم در دو‌ماهه نخست سال مشهد کمتر آتش گرفته است؛ موضوعی که مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد بر آن صحه می‌گذارد و بیان می‌کند: در طول تابستان امسال ۲ هزار‌و‌۳۵۶ مورد عملیات اطفای حریق داشتیم، در تیرماه امسال ۷۷۲ حریق رخ داد که خوشبختانه نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۱۲ درصد کاهش داشت و در مرداد‌ماه ۸۳۸ آتش‌سوزی که بازهم به نسبت سال گذشته ۸ درصد کاهشی بود. البته کاهش حریق به‌نوعی در طول شهریور‌ماه جبران شد، به‌طوری‌که ۷۴۶‌آتش‌سوزی در این ماه رخ داد که به نسبت شهریور‌ماه سال‌۱۴۰۲ حدود ۱۱.۵‌درصد بیشتر بود.

وی در‌خصوص بیشترین مکان‌های آتش‌گرفته بیان می‌کند: در میان عملیات‌های اطفای حریق باز هم منازل مسکونی، انبار‌های ضایعات و کارگاه‌های تولیدی در‌صدر حوادث قرار داشتند، تا‌جایی‌که یکی از دشوارترین عملیات‌های ما از ابتدای سال نیز در این ماه رخ داد که شصت آتش‌نشان از دوازده ایستگاه بیش از سه ساعت مشغول خاموش کردن یک کارگاه تولید مبل بودند.

تابستان پرحادثه

کافی‌نیا با اشاره به عملیات‌های امداد و نجات تابستانی در مقایسه با سال قبل اضافه می‌کند: در هر ماه فصل تابستان تعداد عملیات‌های امداد و نجات ما نسبت به سال قبل رشد چشمگیری پیدا کرد که البته بخشی از آن مربوط به نوسانات و قطع برق است. در تابستان امسال ۳ هزار‌و‌۱۷۷ مورد عملیات برای امداد و نجات انجام شده که از این تعداد ۹۶۹‌مورد در تیرماه بوده است. این تعداد عملیات نشان می‌دهد حوادثی که نیاز به امداد و نجات داشته به نسبت سال قبل حدود ۱۰‌درصد بیشتر شده است. البته این افزایش به یک‌باره در مرداد‌ماه حدود سه‌برابر شد.

وی ادامه می‌دهد: در طول مرداد‌ماه آتش‌نشانان در شهر نزدیک به ۲ هزار عملیات انجام دادند که این رقم در مقایسه با سال قبل حدود ۳۶‌درصد افزایش داشت و در آخرین ماه تابستان، یعنی شهریور، خوشبختانه این آمار کاهش داشت و به ۱۰۱۲‌مورد رسید که البته بازهم نسبت به شهریور‌ماه سال قبل ۲۵.۷‌درصد بیشتر بود؛ همچنین در مناطق شهر مشهد بیشترین حوادث مربوط به آسانسور بوده و در دو منطقه ۲ و ۹ شهرداری رخ داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->